Zapiski

10. maja, 2022

Smešni poročni posnetki 2.del – iz naših porok

Kar nekaj časa je minilo od obljubljenega II. dela smešnih posnetkov. Tukaj smo šli še en korak dalje in sicer žena se je spomnila smešnih trenutkov, ki sva jih midva snemala.
27. septembra, 2021

Cena snemanja poročnega filma / videa

Med iskalci videografskih storitev prevladuje vprašanje »koliko stane snemanje poroke«.
19. avgusta, 2021

Kronološko snemanje poroke oz. dokumentarni stil

Kronološki poročni video prikazuje vaš poročni dan v vrstnem redu, kot so si dogodki sledili v samem dnevu.
11. maja, 2021

Snemanje obhajila in snemanje birme

Poleg poroke profesionalno snemamo tudi ostale zakramente. In to z dvema snemalcema v 4K resoluciji in s ponetki iz zraka.
7. februarja, 2021

Poroke v “korona-času”

Vsi vemo, da se je število porok v zadnjem letu, od "korone" dalje zmanjšalo. Že lani marca, ko so se začeli sprejemati ukrepi, ki so vplivali tudi na sklenitev zakonske zveze, se je veliko porok odpovedalo oziroma prestavilo.
17. avgusta, 2020

Prenos poroke v živo

Prenos poroke v živo ali po angleško streaming je naša zadnja dodana dejavnost s katero vam omogočamo da svatje spremljajo poroko v živo iz bližnje oddaljene lokacije ali tudi preko interneta.
14. julija, 2020

Najlepši dan Videografija – Profesionalno snemanje za vse priložnosti

Članek o nas iz magazina OnaOn: Andraž in Zvonka, združena pod imenom Najlepši dan, najraje ustvarjata nepozabne poročne videe – kako sta se znašla v tem poklicu?
31. maja, 2020

Imamo novi dron za snemanje porok :)

V nekaterih naših paketih smo ponujali dron vendar smo se do zdaj vedno zanašali na zunanje izvajalce storitve. Preberite kaj morate vedeti preden se odločite za posnetke iz zraka.
30. marca, 2020

Smešni poročni posnetki 1.del

Pobrskali smo po spletu, da bi našli čimbolj zanimive in smešne videoposnetke in jih zbrali skupaj. Danes vam predstavljamo štiri videe.