Zapiski

19. avgusta, 2021
andraž poje in zvonka poje

Kronološko snemanje poroke oz. dokumentarni stil

Kronološki poročni video prikazuje vaš poročni dan v vrstnem redu, kot so si dogodki sledili v samem dnevu.
11. maja, 2021
SNEMANJE OBHAJILA SNEMANJE BIRME

Snemanje obhajila in snemanje birme

Poleg poroke profesionalno snemamo tudi ostale zakramente. In to z dvema snemalcema v 4K resoluciji in s ponetki iz zraka.
7. februarja, 2021
korona poroka

Poroke v “korona-času”

Vsi vemo, da se je število porok v zadnjem letu, od "korone" dalje zmanjšalo. Že lani marca, ko so se začeli sprejemati ukrepi, ki so vplivali tudi na sklenitev zakonske zveze, se je veliko porok odpovedalo oziroma prestavilo.
17. avgusta, 2020
Prenos poroke

Prenos poroke v živo

Prenos poroke v živo ali po angleško streaming je naša zadnja dodana dejavnost s katero vam omogočamo da svatje spremljajo poroko v živo iz bližnje oddaljene lokacije ali tudi preko interneta.
14. julija, 2020
snemanje poroke zvonka

Najlepši dan Videografija – Profesionalno snemanje za vse priložnosti

Članek o nas iz magazina OnaOn: Andraž in Zvonka, združena pod imenom Najlepši dan, najraje ustvarjata nepozabne poročne videe – kako sta se znašla v tem poklicu?
31. maja, 2020
drone snemanje poroke

Imamo novi dron za snemanje porok :)

V nekaterih naših paketih smo ponujali dron vendar smo se do zdaj vedno zanašali na zunanje izvajalce storitve. Preberite kaj morate vedeti preden se odločite za posnetke iz zraka.
30. marca, 2020
viralna poroka

Smešni poročni posnetki 1.del

Pobrskali smo po spletu, da bi našli čimbolj zanimive in smešne videoposnetke in jih zbrali skupaj. Danes vam predstavljamo štiri videe.
29. marca, 2020
snemanje poroke tea

Kako izbrati snemalca za poroko?

Vsak ponudnik je drugačen. Vemo, ker smo že nekaj časa na sceni in poznamo veliko snemalcev. Rešili smo tudi nekaj porok kjer so nekateri snemalci odpovedali, to se pri nas ne zgodi! Torej kako najti in izbrati pravo snemalno ekipo?
6. januarja, 2020
montaža davinci resolve

Glasbena podlaga v poročnem videu

Da si lahko čimbolj prilagodite izgled končnega izdelka vam ponujamo predloge za glasbeno podlago v poročnem videu. Vsak od nas ima svoj okus za glasbo, nekaj je nekomu bolj všeč kot drugemu. Mogoče je komu boljša kvalitetna klavirska glasba, drugemu pa nekomercialna pop podlaga ali kakšen inštrumental.