O naju

Kratka zgodovina snemalne ekipe 

Andraž je prvo poroko posnel leta 2007 za sestrično z izposojeno kamero iz dijaškega doma, ki je snemala še v SD kvaliteti. Ker se mu je snemanje dopadlo, je leta 2011 kupil rabljeno Sony xdcam, ki je že snemala s polno ločljivostjo. Posnel je več videospotov, dogodkov in dve poroki kot del ekipe za organizacijo porok. Kasneje smo skušali postaviti svojo agencijo z lastno ekipo - "Poročni raj" ampak je propadla zaradi lastnih interesov posameznikov.

Leta 2013 pa je Andraž začel pod imenom "Najlepši dan" pod svojim podjetjem Dante produkcija. Takrat nekje je spoznal svojo bodočo ženo, ki je že nekaj snemala in sta skupaj začela snemati. Prvo si je tudi ona sposojala kamere, nato pa sva si kupila dve novi 4K kameri in velikokrat snemava tudi skupaj.

Redno kupujeva novo opremo, npr. monopod, dron, snemalnik zvoka, tako da lahka parom dava čimboljšo kvaliteto.
Torej imamo večletne izkušnje s pari iz cele Slovenije in tudi izven nje. Videli smo različne običaje, snemali različne religije. 

Andraž Poje

S snemanjem sem začel v študentskih letih in kasneje pristal na večih TV hišah. Po izobrazbi fotograf, po poklicu poštar - da mam lahk sobote fraj :) Sem ljubitelj filmov, serij in glasbe.

Zvonka Poje

Po poklicu sem diplomirana teologinja. Vedno želim prebrati kakšno dobro knjigo. Rada fotografiram naravo, izdelujem kartice.