Prvo poroko sem posnel v SD kvaliteti leta 2007 za sestrično z izposojeno kamero iz dijaškega doma. Ker se mi je snemanje dopadlo, sem leta 2011 kupil rabljeno xdcam, ki je že snemala s polno ločljivostjo. Posnel sem več videospotov, dogodkov in dve poroki. Leta 2013 pa sem začel pod imenom "Najlepši dan" pod svojim podjetjem Dante produkcija kjer izdelujem še spletne strani in programiranje... Takrat nekje sem spoznal svojo bodočo ženo, ki je že nekaj snemala in sva skupaj začela snemati. Prvo si je tudi ona sposojala kamere, nato pa sem kupil dve enaki 4K kameri in velikokrat snemava tudi skupaj. Redno kupujeva novo opremo, npr. monopod, dron, snemalnik zvoka, tako da lahka parom dava čimboljšo kvaliteto.
Torej imamo večletne izkušnje s pari iz cele Slovenije in tudi izven nje. Videli smo različne običaje, snemali različne religije. 

Andraž Poje

S snemanjem sem začel v študentskih letih in kasneje pristal na večih TV hišah. Po izobrazbi fotograf, po poklicu poštar - da mam lahk sobote fraj :) Sem ljubitelj filmov, serij in glasbe.

Zvonka Poje

Po poklicu sem diplomirana teologinja. Vedno želim prebrati kakšno dobro knjigo. Rada fotografiram naravo, izdelujem kartice.